Puh. 09 2316 3213, Sähkoposti:
Pieni luonnonvärinen kangaskassi Tarjoamme pienet luonnonväriset kangaskassit omalla painatuksella. Minimimäärä pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja alkaa vain 50 kappaleesta. Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella Pienet luonnonväriset kangaskassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.   Normaali toimitusaika 2-7 arkipäivää Mitat 22x25 cm    Materiaali 100 % puuvillaa     Värit Luonnonvärinen   Pieni luonnonvärinen kangaskassi.

Kangaskassit

omalla logolla

Pieni luonnonvärinen kangaskassi.

Mitat 20x25 cm.

Lyhyillä kannikkeilla varustettujen luonnonväristen kangaskassien valmistukseen käytetään 150 g/m2 puuvillaa.
Tarjoamme pienet luonnonväriset kangaskassit omalla painatuksella. Minimimäärä pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja alkaa vain 50 kappaleesta.
Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella
Pienet luonnonväriset kangaskassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.

Valitse kassin väri -
Painatus yhdelle sivulle


Kassien määrä*
€   

Pyydä tarjous

Hintaan ei tule muita kuluja ja hinta sisältää toimituksen yhteen valitsemaanne osoitteeseen Suomessa.Vastaus muutamassa tunnissa

Ilmainen mallisuunnitelma

Ilmainen toimitus

14 päivän maksuaika

 

Hintataulukko50 kpl100 kpl200 kpl300 kpl500 kpl1000 kpl
Kassien hinta1,651,451,301,200,950,85
Painatus1,301,000,900,800,700,55

 

 

Asetuskustannus: 0 €.

 

Hinta pitää sisällään toimituksen Suomeen. ALV on 0 %.

(EU-maiden välisessä kaupassa ALV-velvollisten yritysten ei tarvitse maksaa ALV:tä.)

Jos ette kuulu ALV:n piiriin, laskuun lisätään Viron ALV (20 %).

 

Jos tarvitset puuvillakasseja jonkun muun määrän tai painatuksen useammalla värillä, ota yhteyttä myyntihenkilökuntaamme.

 

 Miksi tilata meiltä

 

• Riskitöntä

Tilaus toimitetaan sinulle ja voit tarkistaa sen ennen laskun maksamista.

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme 14 päivän maksuajan. Tarpeen vaatiessa maksuaika voidaan sopia vieläkin pidemmäksi.

Näin voit olla aina varma ennen laskun maksamista, että tilaus on saapunut ja vastaa vaatimuksiasi.

 

• Ei lisäkustannuksia

Ilmoitettu hinta sisältää kaikki kulut.

Tilaukseen ei lisätä muita lisäkustannuksia tai yllätysmaksuja.

 

• Veloitukseton painovalmistelu

Teemme valmistelevat työt puolestasi.

Kun kassin hinta ja ulkoasu on saatu mieleiseksesi, lähetä oma logosi ja grafiikkasi meille ja me pidämme huolen niiden valmistelusta painokuntoon.

 

• Tilauksen esikatselu

Grafiikan toimittamisen jälkeen teemme tilauksestasi vedoksen esikatseltavaksi. Näin varmistamme sen, että tilaus vastaa toiveitasi, ennen kuin aloitamme tilauksen varsinaisen tuotannon.

 

• Toimitus veloituksetta

DPD, yksi Euroopan suurimmista kuriiriyrityksistä, kuljettaa tilauksesi suoraan ovellesi.

Tilaus toimitetaan antamaasi osoitteeseen ilman lisäkustannuksia. Tilauksen etenemistä voi seurata seurantakoodin avulla.

 

• Henkilökohtaista palvelua

Voit puhua aina kanssamme suomeksi.

Voit ottaa yhteyttä joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia. Vastaamme viesteihin aukioloaikoina (arkipäivinä) muutaman tunnin sisällä.

 

• Asiantuntevaa osaamista

Meillä on kokemusta kassien valmistuksesta yli 22 vuoden ajalta, joten olemme alan asiantuntijoita.

Asiakkaihimme lukeutuu niin suuria monikansallisia yrityksiä kuten Swedbank, Nordea, G4S, SEB, American Express, Volkswagen, Lexus- ja Peugeot-jälleenmyyjät, kuin monia julkisia yhteisöjä ja lukemattomia muita asiakkaita

 

 

 

Art. Cotnat2225

 

Tuotetieto

Pienet luonnonväriset kangaskassit valmistetaan 150 g/m2 puuvillasta. Mitat: 22x25 cm. 

Painettujen kangaskassien minimitilaus alkaen 50 kappaletta.

 

Normaali toimitusaika

2-7 arkipäivää


Mitat

22x25 cm 

 

Materiaali

100 % puuvillaa

 

 

Värit

Luonnonvärinen 

Ekologiset kangaskassit

yrityksen omalla logolla painatettuna

 

Yhteenveto
Kangaskassit painatuksella
Tilata tuotteet meiltä
Miten tilaus tehdään?
Ota yhteyttä

Dispak OÜ+358 9 42452998Pilvetee tänav 6, 12618 Tallinnwww.kangaskassi.fi

Kodulehe valmistamine aara.ee

Pieni luonnonvärinen kangaskassi

Valitse kassin väri - Painatus yhdelle sivulle Yksiväripainatus Kaksiväripainatus Kolmiväripainatus Neliväripainatus Ei painatusta Kassien määrä* 50 Kangaskassit 100 Kangaskassit 200 Kangaskassit 300 Kangaskassit 500 Kangaskassit 1000 Kangaskassit € Pyydä tarjous Hintaan ei tule muita kuluja ja hinta sisältää toimituksen yhteen valitsemaanne osoitteeseen Suomessa Vastaus muutamassa tunnissa Ilmainen mallisuunnitelma Ilmainen toimitus 14 päivän maksuaika   Hintataulukko 50 kpl 100 kpl 200 kpl 300 kpl 500 kpl 1000 kpl Kassien hinta 1,65 1,45 1,30 1,20 0,95 0,85 Painatus 1,30 1,00 0,90 0,80 0,70 0,55     Asetuskustannus:  0 € Mitat 20x25 cm. Lyhyillä kannikkeilla varustettujen luonnonväristen kangaskassien valmistukseen käytetään 150 g/m2 puuvillaa.Tarjoamme pienet luonnonväriset kangaskassit omalla painatuksella. Minimimäärä pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja alkaa vain 50 kappaleesta.Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella Pienet luonnonväriset kangaskassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.

Pieni luonnonvärinen kangaskassi.

Tarjoamme pienet luonnonväriset kangaskassit omalla painatuksella. Minimimäärä pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja alkaa vain 50 kappaleesta.Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset pieniä luonnonvärisiä kangaskasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella Pienet luonnonväriset kangaskassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.

www.kangaskassi.fi copyright © 2019 OÜ Dispak