Kangaskassit

Tarjoamme painatettuja kangaskasseja. Tarjoamme painatuksen suunnittelun ilmaiseksi. Kun tarvitset kustomoitua painatusta kasseihin, lähetä vain meille logo, niin teemme sinulle koevedoksen kangaskasseistasi omalla painatuksellasi. Kangaskassien minimitilaus omalla painatuksella on vain 50 kappaletta. Kangaskassit omalla logolla ovat yksi tehokkaimmista tavoista markkinoida yritystäsi, koska asiakkaat käyttävät niitä päivittäin tavaroiden kantamiseen.

Dispak

Dispak on vuonna 1997 perustettu, kohta 26 vuosikymmentä toiminut paperi ja kangaskassiien asiantuntija. Olemme myyneet ja valmistaneet laadukkaita ja edullisia paperikasseja vuodesta 1997 lähtien yli 10000 asiakasyritykselle, joista 5000 on suomalaisia. Löydät sivuiltamme paljon esimerkkejä suomalaisille asiakkaille tehdyistä asiakastöistä.

Ei riskejä
Ei riskejä

Tilaus toimitetaan sinulle tarkistettavaksi ennen laskun maksamista.

Veloitukseton painovalmistelu
Veloitukseton painovalmistelu

Hoidamme valmistelut puolestanne. Kun kassin hinta ja ulkoasu ovat mieleiset, lähetä oma logosi ja grafiikkasi meille ja me huolehdimme painatuksen valmistelusta.

Asiantuntevaa osaamista
Asiantuntevaa osaamista

Olemme valmistaneet kasseja 25 vuoden ajan.

Henkilökohtaista palvelua
Henkilökohtaista palvelua

Meillä sinulla on aina mahdollisuus käyttää asiointiin suomea.

Tilausten nopea tuotanto
Tilausten nopea tuotanto

Tilausten tuotanto on nopeaa ja toimitus Virosta Suomeen kestää tavallisesti 1-2 arkipäivää.

Ei lisäkustannuksia
Ei lisäkustannuksia

Kaikki kulut on ilmoitettu valmiiksi hinnassa.

Asiakaspalaute

”Tilaamani kassit olivat SUPER! Työn jälki laadukasta, palvelu ystävällistä ja nopeaa”
Kassit saapuivat minulle juuri äsken! Ne ovat aivan ihania! :) Kiitos sinulle erittäin hyvästä asiakaspalvelusta. Tilaan tästä lähtien aina kangaskassit Dispakilta!
"Myyntiassistentti vastaanotti Dispakin lähettämät kassit. Näin juuri äsken kassit ja ne todella ovat hyvännäköisiä. Suurkiitokset teille nopeasta ja laadukkaasta toimituksesta ja kiitokset oikein hienoista kasseista!"
"Tilaamani kassit olivat upeita ja korkealaatuisia!"
"Olemme tilanneet kasseja Dispakilta jo vuodesta 2007 lähtien. Kaikki tilaamamme kassit ovat olleet korkealaatuisia ja olemme aina saaneet erinomaista asiakaspalvelua. Kaiken lisäksi hinnat ovat edullisia!"
Elina Helenius
Mari Kasurinen
TIM MEICKER
ANTON JOLKIN

Maat, joissa olemme myyneet tuotteitamme

Maat, joissa olemme myyneet tuotteitamme