Puh. 09 2316 3213, Sähkoposti:
Harmaa kierrätyspuuvillakassi Tarjoamme harmaat kierrätyspuuvillakassit omalla painatuksella. Minimimäärä harmaita kierrätyspuuvillakasseja omalla kuvalla alkaa vain 50 kappaleesta. Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset harmaita kierrätyspuuvillakasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella Harmaat kierrätyspuuvillakassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin. Vastaus muutamassa tunnissa Ilmainen mallisuunnitelma Ilmainen toimitus 14 päivän maksuaika vujivugakatawaxi18e Harmaa kierrätyspuuvillakassi.

Kangaskassit

omalla logolla

Harmaa kierrätyspuuvillakassi.

Mitat 38x42 cm. Harmaa kierrätyspuuvillakassi valmistetaan 150 g puuvillasta.
Minimimäärä harmaita kierrätyspuuvillakasseja omalla kuvalla alkaa vain 50 kappaleesta.
Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset harmaita kierrätyspuuvillakasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella.
Harmaat kierrätyspuuvillakassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.

Valitse kassin väri -
Painatus yhdelle sivulle


Kassien määrä*
€   

Pyydä tarjous

Hintaan ei tule muita kuluja ja hinta sisältää toimituksen yhteen valitsemaanne osoitteeseen Suomessa.Vastaus muutamassa tunnissa

Ilmainen mallisuunnitelma

Ilmainen toimitus

14 päivän maksuaika

vujivugakatawaxi18e

Ekologiset kangaskassit

yrityksen omalla logolla painatettuna

 

Yhteenveto
Kangaskassit painatuksella
Tilata tuotteet meiltä
Miten tilaus tehdään?
Ota yhteyttä

Dispak OÜ+358 9 42452998Pilvetee tänav 6, 12618 Tallinnwww.kangaskassi.fi

Kodulehe valmistamine aara.ee

Harmaa kierrätyspuuvillakassi

Valitse kassin väri - Painatus yhdelle sivulle Yksiväripainatus Kaksiväripainatus Kolmiväripainatus Neliväripainatus Ei painatusta Kassien määrä* 50 Kangaskassit 100 Kangaskassit 200 Kangaskassit 300 Kangaskassit 500 Kangaskassit 1000 Kangaskassit € Pyydä tarjous Hintaan ei tule muita kuluja ja hinta sisältää toimituksen yhteen valitsemaanne osoitteeseen Suomessa Vastaus muutamassa tunnissa Ilmainen mallisuunnitelma Ilmainen toimitus 14 päivän maksuaika vujivugakatawaxi18e Mitat 38x42 cm. Harmaa kierrätyspuuvillakassi valmistetaan 150 g puuvillasta.Minimimäärä harmaita kierrätyspuuvillakasseja omalla kuvalla alkaa vain 50 kappaleesta.Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset harmaita kierrätyspuuvillakasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella.Harmaat kierrätyspuuvillakassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.

Harmaa kierrätyspuuvillakassi.

Tarjoamme harmaat kierrätyspuuvillakassit omalla painatuksella.Minimimäärä harmaita kierrätyspuuvillakasseja omalla kuvalla alkaa vain 50 kappaleesta.Tarjoamme painatuksen valmistelun ilmaiseksi, ja jos tarvitset harmaita kierrätyspuuvillakasseja painatuksella, lähetä meille logo ja lähetämme sinulle koevedoksen kangaskasseista omalla painatuksella Harmaat kierrätyspuuvillakassit omalla logolla on yksi parhaista tavoista mainostaa yritystänne, koska asiakkaat käyttävät kangaskasseja logolla tavaroiden kantamiseen päivittäin.

www.kangaskassi.fi copyright © 2019 OÜ Dispak