Puh. 09 2316 3213, Sähkoposti:
Kangaskassi on paras pakkaus Kukapa ei pitäisi ilmaisista jutuista! Onko yrityksenne yksi niistä hyvistä yrityksistä, joilla on yrityksen logolla varustettuja mukeja, kyniä ja juomapulloja? Vai onko teillä runsaasti kauniita esitteitä ja kuvastoja, joissa esitellään hyviä ja käytännöllisiä tuotteitanne? Tämä varmaankin ratkaisee kaikki valintaa koskevat kysymykset, eikö?   Löydät kaikki kangaskassien hintoja koskevat tiedot täältä Erinomaista! Voit tehdä tilauksen täältä Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille

Kangaskassit

omalla logolla

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille

Kukapa ei pitäisi ilmaisista jutuista! Onko yrityksenne yksi niistä hyvistä yrityksistä, joilla on yrityksen logolla varustettuja mukeja, kyniä ja juomapulloja? Vai onko teillä runsaasti kauniita esitteitä ja kuvastoja, joissa esitellään hyviä ja käytännöllisiä tuotteitanne?

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille
angaskassi on paras pakkaus liikelahjoille

Erinomaista! Mutta mihin pakkaatte nämä asiat, kun annatte niitä yhteistyökumppanille tai asiakkaalle?

 

Jos ette ole vielä huomanneet, että järkevintä on pakata liikelahjat yrityksen logolla varustettuun kangaskassiin, jatkakaa lukemista ja saatte tietää, miksi tämä on ehdottomasti hyvä ajatus.

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille
Yrityksen logolla varustettuun kangaskassi

• Puuvillasta tehty kangaskassi tekee hyvää yrityksen maineelle

 

Puuvilla on tällä hetkellä arkikäytössä olevien ostoskassien suosituin materiaali. Muovikasseja halveksitaan, ja valveutuneemmat pyrkivät jo välttämään myös paperikassien käyttöä. Kangaskassi on näistä vaihtoehdoista taloudellisin, minkä vuoksi se vaikuttaa myös yrityksenne maineeseen, jos käytätte niitä liikelahjojenne pakkauksina.

 

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille
Puuvillasta tehty kangaskassi tekee hyvää yrityksen maineelle

• Tuotemerkkinne saa runsaasti mainontaa

 

Kangaskassi on kivan yksinkertainen kassi, jonka voi ottaa mukaan kauppaan, kahvilaan, rannalle, kirjastoon - oikeastaan minne tahansa. Toisin sanoen, jos kassinne näyttää hyvältä ja on kestävä, kassin saanut henkilö käyttää sitä yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille
Tuotemerkkinne saa runsaasti mainontaa

• Kangaskassi kestää pitkään

 

Kangaskassimme valmistetaan erittäin laadukkaasta kankaasta, ja ne kestävät todella pitkään. Edes kassiin painettu logo tai teksti ei häviä. Voit siis olla varma, että liikelahjan vastaanottaja käyttää kassia vielä pitkään - paitsi jos annat hänelle uudemman ja vieläkin kauniimman kassin! 

 

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille
Kangaskassi kestää pitkään

• Kangaskassi on ympäristötietoinen valinta

 

Yhä useammin tuote ja yhteistyökumppani valitaan sen perusteella, kuin ympäristötietoinen kyseinen yritys on. Jos ette pakkaa liikelahjoja paperiin tai lahjakassiin, joka heitetään saman tien pois, voitte saada maapallosta välittäviltä ihmisiltä pelkästään kehuja!

 

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille
Kangaskassi on ympäristötietoinen valinta

• Kangaskassi on sijoitus, ei kulu

 

Kun huomioidaan kaikki yllä mainitut seikat, kivalla logolla varustettu kangaskassi on ehdottomasti sijoitus, ei kustannus, niin kuin perinteinen lahjakassi olisi. Tämä varmaankin ratkaisee kaikki valintaa koskevat kysymykset, eikö?

 

Löydät kaikki kangaskassien hintoja koskevat tiedot täältä

Erinomaista!

Voit tehdä tilauksen täältä

Ekologiset kangaskassit

yrityksen omalla logolla painatettuna

 

Yhteenveto
Kangaskassit painatuksella
Tilata tuotteet meiltä
Miten tilaus tehdään?
Ota yhteyttä

Dispak OÜ+358 9 42452998Pilvetee tänav 6, 12618 Tallinnwww.kangaskassi.fi

Kodulehe valmistamine aara.ee

Kangaskassi on paras pakkaus

angaskassi on paras pakkaus liikelahjoille Erinomaista! Mutta mihin pakkaatte nämä asiat, kun annatte niitä yhteistyökumppanille tai asiakkaalle?   Jos ette ole vielä huomanneet, että järkevintä on pakata liikelahjat yrityksen logolla varustettuun kangaskassiin, jatkakaa lukemista ja saatte tietää, miksi tämä on ehdottomasti hyvä ajatus Yrityksen logolla varustettuun kangaskassi • Puuvillasta tehty kangaskassi tekee hyvää yrityksen maineelle   Puuvilla on tällä hetkellä arkikäytössä olevien ostoskassien suosituin materiaali Kukapa ei pitäisi ilmaisista jutuista! Onko yrityksenne yksi niistä hyvistä yrityksistä, joilla on yrityksen logolla varustettuja mukeja, kyniä ja juomapulloja? Vai onko teillä runsaasti kauniita esitteitä ja kuvastoja, joissa esitellään hyviä ja käytännöllisiä tuotteitanne?

Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille


www.kangaskassi.fi copyright © 2019 OÜ Dispak