Puh. 09 2316 3213, Sähkoposti:
Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista Tämä artikkeli tarjoaa vastauksia kangaskasseja koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin. Saatat aluksi ajatella, että mitä kummallista niiden ostamisessa on - kangaskassi on kangaskassi, eikö? Kun kuitenkin alat tehdä valintoja, saatat tarvita hieman apua.   kangaskassi Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista

Kangaskassit

omalla logolla

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista

Tämä artikkeli tarjoaa vastauksia kangaskasseja koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.
Saatat aluksi ajatella, että mitä kummallista niiden ostamisessa on - kangaskassi on kangaskassi, eikö? Kun kuitenkin alat tehdä valintoja, saatat tarvita hieman apua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista
Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista

Miten valitaan oikea koko?

Tällöin kysymys kuuluu, mihin tätä kassia käytetään ja mikä on suurin esine, jota kassissa pääsääntöisesti pidetään? Onko se vihko, kannettava tietokone, karkkipaketti vai jotakin muuta? Mittaa kyseinen asia ja lisää mittoihin vähintään 5 cm, jotta kassin sulkemiseen jää riittävästi tilaa.

 

 

Tältä sivulta löydät runsaasti tietoa kangaskassien hinnoista.

 

Kangaskasseja on tarjolla monia eri kokoja, joten löydät varmasti sinulle sopivan vaihtoehdon.

Mitkä ovat yleisimmät koot?

Kangaskassien yleisimmät koot ovat seuraavat.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista
kangaskassi

• Iso: 38 x 42 x 10 cm (pituus, leveys, sivutaitteen leveys)

 

Tämä kassi soveltuu täydellisesti niille, jotka liikkuvat paljon, ja jotka säilyttävät kassissa ns. koko elämäänsä. Tämä kassi soveltuu rannalle, uima-altaalle tai viikonloppumatkalle.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista
Keskikoko: 38 x 42 cm (pituus x leveys)

• Keskikoko: 38 x 42 cm (pituus x leveys)

 

Kuten huomata saattaa, tämä kassi on samankokoinen kuin edellinen, mutta tässä kassissa ei ole sivutaitosta, joten siihen ei mahdu aivan yhtä paljon tavaraa. Nämä kassit soveltuvat kuitenkin erinomaisesti arkikäyttöön, kouluun ja matkamuistoille.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista
Pieni: 25 x 22 x 10 cm (pituus, leveys, sivutaitteen leveys)

• Pieni: 25 x 22 x 10 cm (pituus, leveys, sivutaitteen leveys)

 

Pieni kassi on riittävän iso, jotta sinne mahtuvat tärkeimmät asiat. Laita lompakkosi, avaimesi ja huulipunasi kassiin ja ota se mukaasi, kun lähdet ulos viettämään iltaa. Tämä kassi sopii täydellisesti myös matkamuistoille, kirjojen kuljetukseen sekä häihin.

 

Jos et löytänyt sopivaa vaihtoehtoa, voimme ommella sinulle juuri niin ison kassin kuin tarvitset. Hinta on tietenkin hieman korkeampi.

Kuinka kauan kangaskassi kestää?

Kangaskassin käyttöikä riippuu yleensä materiaalista ja kassin käyttötavasta. Yleisesti ottaen voidaan kuitenkin sanoa, että jos kassia käytetään usein, se kestää vähintään vuoden (yleensä enemmänkin), ja jos kassia käytetään harvemmin, kestää se takuulla useita vuosia.

 

Ovatko tekstiilikassit vedenpitäviä?

Yleensä eivät, mutta poikkeuksen tekevät kalvolla päällystetyt tekstiilikassit. Tällöin kyseessä ei enää ole ympäristöystävällinen kangaskassi vaan muovikassi, joka näyttää erittäin ympäristöystävälliseltä.

Jos tarvitset vedenkestävän kassin, ratkaisu on muovikassi.

 

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista
kangaskassi

Ekologiset kangaskassit

yrityksen omalla logolla painatettuna

 

Yhteenveto
Kangaskassit painatuksella
Tilata tuotteet meiltä
Miten tilaus tehdään?
Ota yhteyttä

Dispak OÜ+358 9 42452998Pilvetee tänav 6, 12618 Tallinnwww.kangaskassi.fi

Kodulehe valmistamine aara.ee

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista Miten valitaan oikea koko? Tällöin kysymys kuuluu, mihin tätä kassia käytetään ja mikä on suurin esine, jota kassissa pääsääntöisesti pidetään? Onko se vihko, kannettava tietokone, karkkipaketti vai jotakin muuta? Mittaa kyseinen asia ja lisää mittoihin vähintään 5 cm, jotta kassin sulkemiseen jää riittävästi tilaa     Tältä sivulta löydät runsaasti tietoa kangaskassien hinnoista Tämä artikkeli tarjoaa vastauksia kangaskasseja koskeviin usein kysyttyihin kysymyksiin.Saatat aluksi ajatella, että mitä kummallista niiden ostamisessa on - kangaskassi on kangaskassi, eikö? Kun kuitenkin alat tehdä valintoja, saatat tarvita hieman apua.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kangaskasseista


www.kangaskassi.fi copyright © 2019 OÜ Dispak