Kangaskassit omalla logolla

Miten kangaskassit omalla logolla tilataan? Hienoa, että kyseinen kysymys on juolahtanut mieleesi!

kangaskassi
kangaskassi

Hienoa, että kyseinen kysymys on juolahtanut mieleesi!

Jokaisella yrityksellä pitäisi olla omalla logolla varustettuja kangaskasseja, sillä kangaskasseja rakastavat kaikki: äidit ja isät, jotka käyvät niiden kanssa kaupassa hakemassa maitoa ja jauhoja; lapset, jotka ottavat kangaskassin mukaansa päiväkotiin, koska siinä on hyvä säilyttää vaihtovaatteita ja tossuja; nuoret, jotka kuljeskelevat ympäriinsä reteän kassin kanssa; sekä isoäidit ja isoisät, jotka löytävät kasseille takuulla sellaista käyttöä, jota me emme pysty edes kuvittelemaan.

Joka tapauksessa, logolla varustettuja kangaskasseja näkyy kaupungilla paljon, minkä vuoksi myös teidän yrityksellänne pitäisi niitä olla.

Kangaskassi omalla logolla
Kangaskassi omalla logolla

Valikoimastamme löytyy puuvillaisia kangaskasseja. Nehän ovat aina mukava valinta, eikö?

Lisäksi tarjolla on niin sanottuja edullisia kangaskasseja, jotka ovatkin todellisia ihmekasseja, sillä niiden hinta on hyvä, mutta silti ne näyttävät mahtavilta.

Mikäli tarjonnastamme ei löydy unelmiesi kangaskassia, mutta haluaisit silti saada logollanne varustettuja kangaskasseja, voimme valmistaa juuri tarpeitanne vastaavia kasseja.

Edullinen tummansininen kangaskassi
Edullinen tummansininen kangaskassi

Mutta miten omalla logolla varustettujen kangaskassien tilaaminen oikeastaan tapahtuu?

Kassien tilaaminen käy tuossa tuokiossa. Sinun tarvitsee vain tehdä muutama pieni valinta. Katsotaanpa yhdessä tarkemmin, mitä nämä valinnat ovat.

 Mistä kasseista pidät?

Ensiksi sinun pitää selvittää, mihin kangaskasseihin haluat upean logonne painattaa. Voit tutustua valikoimaan yllä, ja jos et osaa päättää, voit myös tilata useita erilaisia kasseja, kuten mustia, valkoisia ja vihreitä. Tai mitä jos valitsisit ympäristöystävällisestä puuvillasta tehtyjä kasseja ja muut edullisempia vaihtoehtoja. Ja kyllä, tarjoamme edelleen Viron edullisimmat kangaskassit.

 Kuinka monta kangaskassia minun pitäisi tilata?

Järkevintä on tilata vähintään 50 kassia, sillä näin painatushinta on suotuisin. Voit tietenkin tilata vähemmän kasseja, jos et tarvitse niin montaa. Mieti kuitenkin, kuinka hienoa olisi, jos 50 ihmistä kävelisi kaduilla teidän logollanne varustetun kangaskassin kanssa ja kävisi ostoksilla joka ilta!

Kangaskassi omalla logolla
Kangaskassi omalla logolla

Oletko edelleen tilaamassa 50 kassia? Mahtava ajatus!

Saako logon yksi- vai monivärisenä?

Nyt on mietittävä, tehdäänkö kangaskassiin tuleva logo yhdellä vai useammalla värillä. Voimme tehdä painatuksen jopa neljällä väreillä, mutta yksivärinen painatus on aina edullisin.

Nyt sinun tarvitsee enää jättää tarjouspyyntö!

Lähetä siis seuraavaksi meille sähköpostia tai täytä alla oleva lomake nyt, sillä tämän jälkeen voimme viedä asiaa eteenpäin nopeasti – olemmehan saaneet kaiken tarjouksen tekemiseen tarvittavan tiedon.

Pyydä meiltä neuvoja!

Mukava myyntiväkemme vastaa tietenkin kysymyksiisi mielellään, eihän sinulla välttämättä ole vastauksia kaikkeen saman tien. Kysymyksiä nousee esiin useita, ja yhdessä löydämme niihin varmasti vastaukset.

Lopputuloksena syntyy yrityksenne logolla varustettuja kangaskasseja, joista olette takuulla erittäin ylpeitä!

 

Ota meihin yhteyttä täällä