Kangaskassi on paras pakkaus liikelahjoille

Kukapa ei pitäisi ilmaisista jutuista! Onko yrityksenne yksi niistä hyvistä yrityksistä, joilla on yrityksen logolla varustettuja mukeja, kyniä ja juomapulloja? Vai onko teillä runsaasti kauniita esitteitä ja kuvastoja, joissa esitellään hyviä ja käytännöllisiä tuotteitanne?

Erinomaista! Mutta mihin pakkaatte nämä asiat, kun annatte n

Edullinen sininen kangaskassi
Edullinen sininen kangaskassi

iitä yhteistyökumppanille tai asiakkaalle?
Jos ette ole vielä huomanneet, että järkevintä on pakata liikelahjat yrityksen logolla varustettuun kangaskassiin, jatkakaa lukemista ja saatte tietää, miksi tämä on ehdottomasti hyvä ajatus.

oranssi kangaskassi
oranssi kangaskassi

Puuvillasta tehty kangaskassi tekee hyvää yrityksen maineelle

Puuvilla on tällä hetkellä arkikäytössä olevien ostoskassien suosituin materiaali. Muovikasseja halveksitaan, ja valveutuneemmat pyrkivät jo välttämään myös paperikassien käyttöä. Kangaskassi on näistä vaihtoehdoista taloudellisin, minkä vuoksi se vaikuttaa myös yrityksenne maineeseen, jos käytätte niitä liikelahjojenne pakkauksina.

Edullinen punainen kangaskassi
Edullinen punainen kangaskassi

Tuotemerkkinne saa runsaasti mainontaa
Kangaskassi on kivan yksinkertainen kassi, jonka voi ottaa mukaan kauppaan, kahvilaan, rannalle, kirjastoon – oikeastaan minne tahansa. Toisin sanoen, jos kassinne näyttää hyvältä ja on kestävä, kassin saanut henkilö käyttää sitä yhä uudelleen ja uudelleen.

 

Luonnonvärinen kangaskassi. Mitat 38×42 cm
Luonnonvärinen kangaskassi. Mitat 38×42 cm

• Kangaskassi kestää pitkään
Kangaskassimme valmistetaan erittäin laadukkaasta kankaasta, ja ne kestävät todella pitkään. Edes kassiin painettu logo tai teksti ei häviä. Voit siis olla varma, että liikelahjan vastaanottaja käyttää kassia vielä pitkään – paitsi jos annat hänelle uudemman ja vieläkin kauniimman kassin!

 

Edullinen musta kangaskassi
Edullinen musta kangaskassi


Kangaskassi on ympäristötietoinen valinta

Yhä useammin tuote ja yhteistyökumppani valitaan sen perusteella, kuin ympäristötietoinen kyseinen yritys on. Jos ette pakkaa liikelahjoja paperiin tai lahjakassiin, joka heitetään saman tien pois, voitte saada maapallosta välittäviltä ihmisiltä pelkästään kehuja!

Harmaa kierrätyspuuvillakassi
Harmaa kierrätyspuuvillakassi

Kangaskassi on sijoitus, ei kulu

Kun huomioidaan kaikki yllä mainitut seikat, kivalla logolla varustettu kangaskassi on ehdottomasti sijoitus, ei kustannus, niin kuin perinteinen lahjakassi olisi. Tämä varmaankin ratkaisee kaikki valintaa koskevat kysymykset, eikö?

Erinomaista!

Voit tehdä tilauksen täältä