Kangaskassit logolla – mahtava tapa mainostaa yritystä

Kangaskassit logolla ovat mahtava tapa mainostaa yritystä tai tuotetta. Ottaako joku vapaaehtoisesti kadulle tai ruokakauppaan mukaansa sanomalehden tai aikakauslehden, jossa on maksettu mainoksenne? Ei ota!
Kauniilla logolla varustetut kangaskassit pääsevät kuitenkin mukaan kaduille ja kauppoihin. Joskus niitä käytetään myös rannalla tai festareilla, joten kaunis logonne voi päästä hyvin monien silmäparien ulottuville.

Kangaskassi
Kangaskassi

Mikä kangaskassi soveltuu parhaiten logopainatukseen?

Valikoimassamme on jopa 30 erilaista kassia, joten uskallamme väittää, että valikoimasta löytyy varmasti sinulle oikea kassi.

Ennen kuin tutustumme kasseihin, todettakoon, että logopainatuksen omaavia kasseja tilattaessa minimimäärä on 50 kassia. Tämä määrähän on oikeasti todella pieni, kun asiaa miettii – haluatte kuitenkin jakaa kasseja yrityksenne työntekijöille, yhteistyökumppaneille sekä asiakkaille, ja ehkä jopa laittaa osan niistä myyntiin. Mitä suurempi määrä, sitä alemmaksi hinta laskee.

Painatuksen voi tehdä jopa kuudella värillä, joten jos haluat painattaa hienon värikuvan tai lauseen kasseihin logon lisäksi, se onnistuu!

Harmaa kierrätyspuuvillakassi
Harmaa kierrätyspuuvillakassi

Kuinka paljon kangaskassi painatuksella maksaa?

Edulliset kangaskassit omaavat parhaimman hinnan. Näitä kasseja on valikoimassamme 14 eri väriä.

Kassit tehdään 140 gramman puuvillasta.

Edullinen sininen kangaskassi
Edullinen sininen kangaskassi

Näitä kasseja on saatavilla 9 eri väriä, ja nämä ovat erityisen hyviä kasseja siksi, että ne ovat todella tilavia – sivut ja pohjat ovat leveydeltään huimat 10 cm. Lisätietoja koko- ja värivalikoimasta löydät täältä.

Nämä kassit valmistetaan 100 % sertifioidusta luomupuuvillasta, ja kaikissa kasseissa on myös tämän mukaiset merkinnät. Kun yrityksenne logo on tällaisessa kassissa, näytätte välittävänne. Oikeasti.

Näitä kierrätyspuuvillakasseja on saatavilla 4 eri väriä.

Harmaa kierrätyspuuvillakassi
Harmaa kierrätyspuuvillakassi

Lisätietoja täältä

Kestokasseja on saatavana mustana ja luonnonvärisenä värjäämättömänä puuvillana. Näissä kasseissa on erityisen pitkät kahvat – 60 cm.

Kestokassit vahvasta puuvillasta
Kestokassit vahvasta puuvillasta

Kassia on kahta kokoa: 35 x 35 and 39 x 41.

 

Lisätietoja täältä